En service. For alle elevatorer.

ITS - en service ud over det sædvanlige Effektiv – Avanceret - Enestående

thyssenkrupp Elevator garanterer førsteklasses service.   Hver eneste af vore serviceteknikere kan trække på den samlede ekspertise og viden i International Technical Services (ITS), der udgør et verdensomspændende netværk -døgnet rundt, året rundt. Hvad enten det er teknisk know-how eller levering af reservedele - takket være ITS kan vi levere enestående service - og dette gælder ikke kun for thyssenkrupp elevatorer. Vore ITS serviceteknikere er også eksperter i anlæg fra Otis, KONE, Schindler og Orona.

Vi ved hvad det handler om

ITS garanterer, at vore serviceteknikere har et grundigt kendskab til alle elevatorsystemer. De gennemgår regelmæssigt kurser og er derfor altid ajour med den nyeste, tekniske standard og kan hurtigt afhjælpe alle former for tekniske problemer.

Vi forenkler tingene

Vi yder fuld service for alle større elevatorproducenter. Stol trygt på vores faglige kunnen - så behøver du kun at gå et sted!

Vi er altid helt ajour

Takket være vores kontinuerlige videreuddannelse og ITS netværkets-infrastruktur har alle ITS-medarbejdere altid opdateret kendskabet til de nyeste tekniske informationer om alle kendte elevatormærker. 

Vi arbejder med banebrydende diagnoseværktøj

Ved hjælp af diagnoseværktøjet fra ITS kan vore thyssenkrupp teknikere hurtigt afhjælpe fejl.  Vores egenudviklede specialsoftware gør det muligt at kommunikere mellem thyssenkrupp systemerne og de øvrige producenters kontrolsystemer.

Vi er altid klar til en indsats

Elevatorer forventes at fungere døgnet rundt, året rundt. Det er derfor vigtigt at have et team bag sig, der er parat til indsats når som helst. Skulle det blive nødvendigt, kommer vore ingeniører også for at løse problemet sammen med den lokale servicetekniker på stedet.

Vi sørger for hurtig levering af reservedele

ITS råder over et stort reservedelslager til alle større elevatormærker. Vi sørger for den fagmæssigt korrekte reparation, skaffer originale dele, og vi sørger også for levering af vitale dele fra dag til dag. 

Kom og besøg vore ITS-afdelinger

Vi indbyder alle til at komme og besøge vore ITS-afdelinger for med egne øjne at se vores unikke service for andre elevatorproducenter så som Otis, KONE, Schindler og Orona.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.