Mere end tilfredsstillende service

Elevatorservice  – vi sætter standarden!

Som et af Danmarks førende elevatorfirmaer sætter thyssenkrupp Elevator en stor ære i at servicere vores kunder samt driftsoptimere deres elevatorer, lifte og rulletrapper. Vores kernekompetence er elevatorservice, og vi søger hele tiden at afdække kundens ønsker og behov for en sikker og pålidelig drift.. thyssenkrupp Elevator er certificeret og arbejder efter ISO 9001 standarden.

Vores dygtige og kvalitetsbevidste serviceteknikere er meget opmærksomme på sikkerheden omkring elevatorer. Deres vigtigste opgave er at sikre, at kundens anlæg kører problemfrit. Vi tilbyder landsdækkende service, som sikrer hurtig hjælp og assistance ved nedbrud og driftsstop.

Hos thyssenkrupp Elevator kan vi trække på viden fra vores egne interne support centre (ITS; International Technical Services). ITS har til formål at indsamle viden om elevatorer fra vores kollegaer i branchen således, at vi altid er opdateret med den nyeste tekniske viden. Dette understøtter, at vi kan servicere og levere reservedele til størstedelen af de elevatorer der findes på markedet.

  • Safety first
  • Døgnbemandet vagtcentral/alarmovervågning - 70 13 08 08
  • Landsdækkende service
  • Egne værksteder og reservedelslager
Service Film