På vej mod fremtiden. Takket være konstant udvikling.

thyssenkrupp Elevator UK er kendt for kvalitet, avanceret teknologi, moderne design og prisbelønnede visioner. Vi arbejder konstant på at videreudvikle og forfine individuelle komponenter, hvilket betyder, at vi konstant forbedrer vores rulletrappers funktionalitet, udseende og effektivitet på trendsættende måder. Det skyldes, at de tekniske krav om perifere dele stiger lige så hurtigt som kravene om selve arkitekturen. Og vi kan godt lide at have et godt forspring.

Vores nyeste innovationer

 • e-escalator
  e-escalator er den nye rulletrappegeneration med uovertruffen høj tilgængelighed. Verdens første "internet-rulletrappe" sætter nye standarder og åbner op for en række innovative servicemuligheder.
 • Bussystem
  Et nyudviklet, TÜV-certificeret bussystem reducerer de mange kabler, der kræves til sikkerhed og overvågningssensorer til et enkelt buskabel. Ydermere kan alle systemspecifikke driftsdata nemt og detaljeret registreres takket være de udvidede softwaremuligheder.
 • Overvågning af kamsegment
  Denne patenterede akustiske overvågning registrerer og kommunikerer kamsegmentets status via bussystemet – visuel overvågning af operatør hører til fortiden.
 • Sokkelbørster
  Hvis det kræves af regler og lovgivning kan e-rulletrappen forsynes med særligt designede sokkelbørster på anlægget.