Ægte trendsættende. Takket være konstant udvikling.

Du kan forvente innovative ideer og avancerede funktioner i vores rullefortov. Vi bestræber os hele tiden på at opfylde vores kunders stigende krav. I vores produktudvalg kan du vælge mellem en række enestående drivsystemer og et stort udvalg af design- og reklamemuligheder.

Vores nyeste innovationer

iwalk – Vores innovative, modulopbyggede rullefortovsystem er særdeles nemt at installere og tilpasse efter individuelle krav. Længden på det kompakte rullefortov er fleksibel og leveringsvolumen er meget begrænset. Ydermere passer det flade design perfekt til eftermontering og kan monteres næsten i flugt med eksisterende strukturer.

EEC – Energy Efficiency Controller (EEC) er vores nyeste bæredygtige løsning. Den er oprindeligt designet med henblik på kommerciel brug. Den intelligente kontrolenhed responderer på status for rulletrappe eller rullefortov. Strømforbruget tilpasses systemets aktuelle belastning. Energibesparende tilstand aktiveres, hvis belastningen er på eller under 50 % af systemets kapacitet.
Vi har udviklet vores EEC til en meget miljøvenlig og økonomisk rulletrappe. Systemet registrerer, hvor mange personer der befinder sig på rulletrappen og tilpasser energiforbruget herefter.