References

Segment: Public Transportation
Elevatortype: Traffic
Antal: 3
Løftekapacitet: 1.200 kg
Hastighed: 0,6
Løftehøjde: 4 meter
Antal stop: 2

Ringsted Station, Ringsted

Her på denne gamle og smukke togstation er i 2015 placeret tre 'Traffic' elevatorer med hydraulik og nye 'Deutche Bahn' døre, sidstnævnte er ekstra stærke og modstandsdygtige i hårde miljøer, herunder hærværk. Alle tre elevatorer har fået installeret pumpeenhed, controller og glasdøre.

RO´s Torv, Roskilde

Ved siden af en stor glasfacade ved indgangen af dette unikke indkøbscenter med fokus på design, kunst og arkitektur og et areal på 47.000 m2, blev otte orinoco rullefortove med RGB-lys idéelt forenet med det overordnede design ved installationen i 2004.

Segment: Shopping
Elevatortype: orinoco
Antal: 8

Kyndbyværket, Jægerpris

I forbindelse med etablering af en ny kantine på første sal for de anstatte, ønskede Kyndbyværket en lift - primært til at transportere mad, borde, stole og lignende. I forhold til design valgte kunden at benytte DONG Energy koncernens røde farve, i kombination med et åbent og lyst design med glaspaneler. En Udendørs Vector platformslift  var det perfekte match i forhold til disse behov og den passer godt indtil bygningen, med den stålplatform som thyssenkrupp også leverede. 

Segment: Production
Elevatortype: Outdoor VECTOR platform lift
Antal: 1
Løftekapacitet: 500 kg
Hastighed: 0,15 m/s
Løftehøjde: ca. 3 m
Antal stop: 2

VUC Storstrøm Nykøbing

I forbindelse med opførsel af en helt ny bygning med et meget moderne og nordisk lyst design, ønskede kunden en bekvem og god løsning løsning for deres handicappede elever og ansatte på skolen. Den skulle minde om en elevator, men have alle fordelene ved en lift. Valget faldt på en Vector platformslift og som billederne viser, passer den arkitektonisk perfekt indtil hall'en.

Segment: Public buildings
Elevatortype: Indendørs Vector platformslift
Antal: 1
Løftekapacitet: 500 kg
Hastighed: 0,15 m/s
Løftehøjde: ca. 3 m
Antal stop: 2

VUC Storstrøm Vordingborg

Skolen havde brug for at skabe niveaufri adgang for handicappede elever og for at kunne transportere tunge computere og store skærme etagerne imellem. På grund af meget begrænset plads, var der ikke plads til hverken en elevator eller lift. Løsningen var en specialdesignet indendørs Supra lift, med adgang til alle tre etager (4 stop).

Segment: Public buildings
Elevatortype: Indendørs Supra
Løftekapacitet: 225 kg
Hastighed: 0,15 m/s
Løftehøjde: ca. 18 m
Antal stop: 4

Lyngby Gymnasium

I forbindelse med en totalrenovering og tilbygning af skolen, havde kunden brug for en lift til handicappede og transport af tungt inventar som møbler, bøger, papir osv. Der skulle  være fysisk plads til handicappede med alle typer af kørestole, samt til paller og palleløfter. Designet skulle være i et let og enkelt udtryk, som passede godt til stilen i det nybyggede auditorium. I december 2015 vil en kunstner dekorere liften med stærke og farverige cirkler i keramik. Det vil give et særligt liv i auditoriet og få liften til at blive en central komponent i rummet.

Segment: Public buildings
Elevatortype: Taurus
Antal: 1
Løftekapacitet: 1000 kg
Hastighed: 0,15 m/s
Løftehøjde: 3,40 m
Antal stop: 3


TGI Fridays, København

Den nyåbnede restaurant dækker over flere etager og for at tage hensyn til handicappede gæster, ønskede restauranten en lift installeret. For at give en følelse af at der er tale om en konventionel elevator og  god komfort, var det vigtigt at have elevatortryk fremfor "hold-an-tryk" som man har på platformslifte. Restaurantens ejere var begejstrede for Vector elevatorliftens design og den appelerede til dem pga. det 'high tec' look restauranten har.

Segment: Public Building
Elevatortype: Indendørs Vector kabinelift
Antal: 1
Løftekapacitet: 400 kg
Hastighed: 0,15 m/s
Løftehøjde: 4,5 m
Antal stop: 3

København

I dette lukrative område ved Bredgade i København centrum, skulle JEUDAN bruge en elevator beregnet til erhverv og beboelse, som supplement til den eksisterende trappe. I maj 2015 blev denne Synergy installeret, i en eksklusiv skakt af glas og PAROC elementer.

Segment: Residential buildings
Elevatortype: Synergy, type 2
Antal: 1
Løftekapacitet: 630 kg
Hastighed: 1 m/s
Løftehøjde: 15 m
Antal stop: 5