Trappelift

En trappelift er yderst velegnet til kørestolsbrugere og monteres direkte på trappen eller lige ved siden af. Liften installeres typisk, når det grundet pladsmangel eller økonomi ikke er muligt at installere en platformslift eller elevatorlift. En trappelift er stabil i drift, yderst brugervenlig, imponerende kompakt og fylder minimalt. I langt de fleste tilfælde kan den smarte trappelift tilpasses den eksisterende trappe i bygningen. Installering af en trappelift er en nem og ukompliceret måde at få et ’niveaufrit’ hjem eller bygning på.

Trappe-elevator, der gør livet lettere.

Ved thyssenkrupp Elevator A/S ser vi det altid som en fornøjelse at assistere kunder med hele processen fra valg af trappe-elevator til installation af det færdige produkt – netop fordi vi ved, hvor stor værdi det endelige produkt har for de mennesker, der dagligt vil komme til at benytte denne trappelift. Trappeliften gør nemlig livet markant lettere for både kørestolsbrugere og gangbesværede, da disse mennesker på denne måde ikke er afhængige af hjælp fra andre. Øgede mobilitet gør automatisk livet bedre, og en trappelift er dermed lig mere frihed.

Hos thyssenkrupp Elevator A/S lægger vi en ære i at levere produkter, hvor der er lagt stor vægt på brugervenligheden, hvorfor vores trappelift kan bruges af alle typer kørestolsbrugere og gangbesværede. Ved at installere en trappelift kan du se frem til mange fordele, hvor en af de største er, at eksempelvis kørestolsbrugere, gangbesværede og ældre fortsat kan blive boende i deres hjem. Med en trappe-elevator fjernes alle barrierer helt automatisk, hvilket er stærkt bidragende til et gladere og lykkeligere liv.

Lad os hjælpe dig med at finde den rette trappelift.

Med vores udvalg af trappelifte ved thyssenkrupp Elevator A/S er det muligt at få installeret en trappelift, hvad end der er tale om ligeløbs- eller spiraltrapper. Uanset trappetype er vi som udgangspunkt altid i stand til at tilbyde en trappelift, der passer perfekt til formålet.