Platformslift – Taurus

Taurus platformslift minder til forveksling om Vector platformsliften. Denne robuste platformslift kan dog løfte laster på helt op til 1.000 kg! Taurus har en platform og kapacitet der gør, at liften ud over kørestolsbrugere, kunder med indkøbsvogne, barnevogne og så videre ligeledes er ideel til transport af tungt og uhåndterbart gods. Liften bruges især i offentlige bygninger, sportsarenaer, fabrikker, lagerbygninger samt på restauranter.

Taurus Platformslift, der holder i mange år.

Vælger du en platformslift til din virksomhed, ejendom eller lignende kan du foruden de mange fordele ved selve platformsliften se frem til mange års pålidelighed samt et meget begrænset behov for kontinuerlig vedligeholdelse. Platformslifte fra thyssenkrupp Elevator A/S er lavet af den bedste kvalitet, du kan komme i nærheden af.

Tekniske data

Taurus platformslift er som standard pulverlakeret hvid (RAL 9003), men kan ved forespørgsel også fås i andre RAL-farver. Liften har slagdøre og kan udstyres med automatisk døråbner. Liften kan både stilles direkte på allerede eksisterende gulv eller installeres i en grube.

Løftehøjde13 m
Antal stop6
LøftekapaciteOp til 1000 kg
DørtyperElektriske slagdøre i mange forskellige varianter, bl.a. branddør i Ei60
Overhøjde2300 mm
Grubedybde110 mm (ingen grube ved brug af rampe)