Platformslift

En platformslift er et prisbilligt alternativ til både en konventionel elevator og en elevatorlift. En platformslift kan med sin selvbærende konstruktion installeres i eksempelvis en trappeskakt uden større bygningsændringer, da der hverken er brug for motorrum på loftet eller udgravning i stueplan.

En lukket platformslift leveres enten i egen selvbærende skakt eller i en skakt leveret af bygherre. En platformslift er også karakteriseret ved at liften kører ved at holde ”hold to run” knappen inde.

Find den platform-lift, der passer til dit behov.

Hvis du har en ejendom, virksomhed eller lignende er en platformslift et glimrende valg. Ved thyssenkrupp Elevator A/S forstår vi vigtigheden af, at en lift kan efterkomme alle vores kunders behov uanset deres præferencer. Derfor er det oplagt at vælge en platformslift hos os,  vi har et meget stort udvalg inden for forskellige størrelser og dimensioner.

En platformslift er dog ikke bare en platformslift. Der findes flere forskellige modeller, som går under forskellige navne. Vores platformslifte findes overordnet i fire forskellige udgaver:

H100 platformslift

Udnytter pladsen i hjemmet optimalt effektivt. H100 liften er en pladsoptimeret løsning, som kun kræver en gulvfordybning på 50 mm og 2.430 mm i højden. Det gør, at den kan monteres, hvor pladsen er trang, uden at det går ud over kabinens eller dørenes størrelse.

Få mere at vide om H100 platformslift!

Vector platformslift

Vores Vector platformslift er kendt som den mest populære model på markedet, fordi den kan fungere i stort set hvilken som helst konstellation og dermed også hvilken som helst industri. Gennem de seneste 20 år er Vector platformsliften blevet installeret over 25.000 steder i mere end 15 forskellige lande, hvilket siger en del om liftens kvalitet.

Taurus platformslift

En Taurus platformslift er bygget med særligt henblik på at kunne transportere tungt gods op og ned uden at blive træt. Denne robuste platformslift er som skabt til at blive kørt hårdt på dag ud og dag ind, hvorfor vi anbefaler den til transport i industrier, der arbejder med tunge varer. Det kan eksempelvis være paller med papir eller produkter af metal og aluminium.

Gulliver platformslift

En Gulliver platformslift er velegnet til at indgå i et kontormiljø, hvor et højt niveau af æstetisk elegance og funktionalitet skal gå op i en højere enhed. Denne type platformslift kan tilpasses stort set hvilket som helst miljø, idet der er tæt ved 70 varianter at vælge mellem både størrelse- og farvemæssigt. Derudover er en Gulliver platformslift ligeledes støjsvag takket være et moderne hydraulisk system.

Orion platformslift

Den fjerde og sidste variant, vi tilbyder i form af en platformslift, er modellen med navnet Orion. En Orion platform-lift er ligesom Gulliver ganske støjsvag som følge af det hydrauliske system. Orion platformsliften er lidt speciel, idet den skal installeres i en allerede eksisterende skakt.