H300 Elevatorlift

Toppen af tysk teknik og italiensk design

Ægte tysk teknik fra globalt førende elevator og lift firma

Denne Elevatorlift byder på italiensk design, når det er bedst, samt en lang række raffinerede og elegante tilvalgsmuligheder. Der kan vælges den helt rigtige kombination af farver, materiale og tilbehør, så liften passer perfekt i bygningen.

Denne optimale Elevatorlift-løsning er resultatet af thyssenkrupps globalt førende ekspertise i elevatorer, og den byder på mange forskellige konfigurationsmuligheder i en række platformstørrelser til stort set alle behov.

H300 er baseret på markedets bedste teknik til Elevatorlifte og er en yderst strømbesparende og næsten lydløs løsning. Med kombinationen af thyssenkrupps præcisionsteknik og forkærlighed for italiensk design integreres denne miljøvenlige og driftsikre lift elegant og diskret i bygningen.

Sikkerhed og komfort er grundpillerne i alle thyssenkrupps Elevatorlifte med tysk teknik, branchens bedste komponenter og et minutiøst blik for detaljer. Du er velkommen til at kontakte os i tilfælde af spørgsmål eller behov for yderligere information om thyssenkrupps produkter og serviceydelser.

Ultra lydsvag drift

Med sin store ekspertise i elevatorteknik har thyssenkrupp udviklet en førsteklasses Elevatorlift uden gear og ultra lydsvag.. Sammen med thyssenkrupps stop/start-teknik, elegante kabinedesign og tilvalgsmuligheder er dette den perfekte Elevatorlift.

Ingen thyssenkrupp uden indbygget sikkerhed

H300 Elevatorliften har en lang række sikkerhedsforanstaltninger; de mekaniske dele er standardudstyret med et SIL3-godkendt sikkerhedssystem og er dermed den højeste sikkerhedsstandard på markedet for lifte. I modsætning til andre Elevatorlifte har thyssenkrupp et separat sikkerhedssystem, der er adskilt fra hastighedsbegrænseren, så den ikke påvirkes i tilfælde af mekaniske fejl. Brugersikkerheden har højeste prioritet.

I tilfælde af strømsvigt fungerer H300 fortsat ved hjælp af et batteri, så brugeren kan nå sikkert ned i stueetagen. Der kan desuden kobles brandalarmer til elevatorliften.

Høj komfort

Vores udgangspunkt er, at det skal være nemt og bekvemt at bevæge sig imellem etagerne. Lift teknikken uden gear på H300 gør, at den kører fuldstændig jævnt og lydsvagt fra start til slut. Desuden leveres alle thyssenkrupps Elevatorlifte med softstart/-stop.

Alle lifte er udstyret med en håndliste samt push to run-knapper til enkel og sikker brug af liften.

H300 Elevatorlift – specifikationer

Teknisk overensstemmelseEU's maskindirektiv 2006/42/EF, standard DS/EN 81-41
DrevsystemTandrems- og kontravægtsystem med drivmotor uden gear
Nominel hastighed0,15 m/s
Nominel last250-400 kg alt efter kabinemål
Løftehøjde1.100-18.000 mm
Antal stopMaks. 6 stop pr. lift
Antal døreMaks. 12 døre pr. lift
Grube140 mm (kræver ikke grube, hvis der er rampe)
Skaktens øverste højde2500 mm i beton skakt / 2600 mm i egen metal skakt
PlatformstyringAutomatisk (ét tryk) med etagekald
OmgivelserIndendørs / udendørs
NødsænkningNødstrømforsyning (UPS) til sænkning
Styrespænding24 V