Elevatorlift – Gulliver

Gulliver lift er resultatet af mange års teknisk research og udvikling, hvor netop kundens behov for en elevatorlift præget af høj sikkerhed og komfort hele tiden har været det overordnede mål. Netop denne sikkerhed og komfort muliggøres af kombinationen af glas- og metalstrukturen, som præger elevatorliften fra top til tå.

Det er dog ikke kun komfort og sikkerhed, der er kendetegnende for en Gulliver lift. Gulliver liften er nemlig præget af et eksklusivt design, der er ganske banebrydende for en elevatorlift, hvilket materialerne bærer tydeligt præg af.

Støjsvag elevatorlift.

Gulliver lift består som beskrevet af en skakt konstrueret med glaspaneler og pulvermalet metalstruktur, der gør installation mulig uden behov for en muret skakt. Liften er desuden hydraulisk og den mest støjsvage på markedet. Den elegante elevatorlift kan stilles direkte på eksisterende gulv eller installeres i en grube. Den kan vælges med teleskopdøre i malet eller rustfri AISI 304/316. Slagdøre kan fås i glas eller som branddør i klasse EI60. Gulliver elevatorlift fås i op til 70 forskellige størrelser og der er et stort udvalg af RAL-farver.

Tekniske data

LøftehøjdeOp til 15,1 meters
Antal stopMax. 6
LøftekapacitetOp til 400 kg/5 pers.
DørtyperTeleskopdøre (elevatordøre) eller slagdøre med inder-foldedøre
Grubedybde100 mm (ingen ved brug af rampe)