synergy® blue residential

Den energieffektive elevator til moderne boligbyggeri.

synergy® blue residential er vores maskinrumløse elevatoranlæg, der er tilpasset præcist til kravene i det moderne boligbyggeri. Det næsten lydløse, højeffektive synkrondrev med energitilbageførsel sikrer god økonomi, kørekomfort og en pålidelig drift, i kombination med den intelligente E.COR BLUE styring.  

Man kan vælge blandt en palet af farver og holdbare materialer fra det præmierede Bi-Colour-kabinedesign. Desuden kan de nye COLOUR-BOX betjenings- og displayelementer fås i syv farver. Den samlede pakke med yderligere segmentspecifikke optioner gør synergy® blue residential til en bæredygtig investering i boligbyggeri.

LøftehøjdeHastighedKapacitet
40 m / 12 (incl. EN 81/70) / 15 stops (excl. EN 81/70)1,0 m/s450 | 630 | 1.000 kg

Fordele

Gearløst synkrondrev med
1,0 m/s, bæreevne 450 til 1.000 kg

Energitilbageførsel, LED-belysning
og strømbesparende tilstand som standard

Intelligent E.COR BLUE styring
med selvlærende funktion og præcis
genkendelse af kabinens position

Klassisk vertikalt design eller
Bi-Colour-Kabine i talrige farver
og højkvalitets overflademateriale

Optioner specielt til boligbyggeri, bl.a. forhøjet barrierefrihed, hærværksbeskyttelse, videoovervågning etc.

Design

Til indretning af kabinen tilbyder synergy® blue residential en bred vifte af farvedesigns og højkvalitets overfladematerialer: Fra klassisk vertikalt design i pulverlakeret stålplade eller rustfrit stål, til STYLE Selection med præmieret Bi-Colour-Design, som hurtigt kan give kabinen et nyt look takket være de udskiftelige vægelementer.

DESIGN 1

øverst:

Rustfrit stålvæg

nederst:

Edelstahl Korn 220

×

DESIGN 2

øverst:

Dark Skin

nederst:

White Skin

×

DESIGN 3

øverst:

Lime

nederst:

Diamond Cut

×

DESIGN 4

øverst:

Green Apple

nederst:

Diamond Cut

×

DESIGN 5

øverst:

Canberra / Laminat

nederst:

Dark Skin

×

DESIGN 6

øverst:

Red Ming

nederst:

Diamond Cut

×

Desuden sørger COLOUR-BOX betjenings- og displayelementer i syv nye farver og overfladematerialer for individuelle designaccenter.

Teknologi

Den frekvensregulerede gearløse PCM synkrondrivanordning kræver intet maskinrum og sørger for en blød og lydsvag kørsel. 

Den intelligente E.COR BLUE styring tilbyder en alsidig række funktioner og kan tilpasses funktionelt til Deres bygning og er kompatibel med de fleste nødkaldesystemer.

Allerede i standardmodellen råder synergy® blue residential over en energitilbageførsel, der er integreret i RPI-frekvensomretteren, en standby-funktion og et integreret trafikprognoseværktøj. 

På den måde deaktiveres ikke-nødvendige komponenter i tomgangsperioder, og derved spares op til 86 % energi. Under selve kørslen skiftes alt efter aktuelle krav mellem Eco- og et High-Speed-modus for at opnå høj brugsfrekvens og der spares op til 40 % energi. 

Elevatorsystemet opfylder energiklasse A efter VDI 4707 og medvirker derved afgørende til at reducere de løbende drifts- og energiomkostninger og mindsker udledningen af CO2.

    synergy® blue residential kan fås med mange segmentspecifikke optioner til boligbyggeri: Fra „Penthouse-styring“ med adgangskontrolsystem, over udstyring af betjeningspanelet i stolen med hærværksresistente taster eller nøglekontakt, til funktioner for øget barrierefrihed (f.eks. nødkaldesystem med induktionsteleslynge til hørehæmmede, tekstbesked-enhed, klapsæde i stolen).