evolution 300 elevator
Stærk og med tilpasningsmuligheder

Takket være dens fremsynede design og klassens bedste teknologi er vores evolution 300 passagerelevator både en trendsetter og et stort skridt fremad. Uanset om du installerer et nyt system eller moderniserer et eksisterende, passer den perfekt ind i din bygnings skakt – helt ned til den sidste millimeter. Fra luksuslejligheder og hoteller til hospitaler, lufthavne og indkøbscentre – evolution 300 vil helt sikkert overgå dine forventninger.

Dens avancerede, modulopbyggede koncept tilbyder tusindvis af kombinationer af farver og materialer, som du kan vælge mellem og tilpasse til din specifikke vision og dine behov. Slip kreativiteten fri!

evolution 300. Designet til toppræstationer.

100 m

Løftehøjde

2,5 m/s

Maksimumhastighed

4.000 kg

Maksimumkapacitet

En helt perfekt løsning

Med dens millimeterpræcision kan du ikke finde en passagerelevator, der tilbyder større skakteffektivitet og flere tilpasningsmuligheder i enhver type bygning.

Fremtiden med innovation af i dag

Næste generations teknologier og tekniske innovationer betyder enestående funktionalitet. Andre grunde til at investere i fremtiden? evolution 300's robuste, fremtidssikrede komponenter og højtydende systemer.

Tusindvis af muligheder

Et sofistikeret, modulopbygget design giver dig mulighed for at blande og kombinere farver og materialer med frit valg mellem tusindvis af mulige kombinationer for at skabe din egen unikke elevator. Endelig kan du opleve total designfrihed!

Et intelligent, pladsbesparende præcisionsdesign, herunder en markant reduceret skakttop og -grube, er din garanti for enestående fleksibilitet og tilpasningsmuligheder.

Energiregenerering under kørslen leverer energieffektivitet i klasse A.

Fremragende strømstyring reducerer CO2-udledninger og forlænger komponenternes levetid.

Tysk design og produktion inkluderer avancerede teknologier og materialer i højeste kvalitet for større driftssikkerhed og passagertilfredshed.

Fremragende skakteffektivitet, længere levetid for komponenterne og reducerede krav til vedligeholdelse sikrer lavere totale omkostninger ved ejerskab.

Takket være vores teknik til installation uden stillads er din elevator installeret, testet for kørselskvalitet og klar til ibrugtagning på ingen tid.

Overensstemmelse med EN 81-70 og et lyst kabineinteriør sikrer optimal tilgængelighed for personer med handicap.

Vores avancerede kontrolsystem reducerer kabine- og koblingsstøj, hvilket gør elevatoren mere stille end en hvisken i et tilstødende værelse.

Innovative og miljøvenlige teknologier sikrer et sundt og bæredygtigt afkast af din investering.

Design

Med evolution 300 kan du give din fantasi frit løb. Elevatoren er udstyret med ultrafleksible fittings, der giver dig mulighed for at skræddersy dit kabinedesign i overensstemmelse med dine behov. Den fås med designserierne A, B eller C, som giver en lang række forskellige muligheder – fra funktionalitet til materialer af højeste kvalitet, som sikrer, at din kabine ser godt ud i længere tid.

Designserie A

De 24 prædesignede kabiner i Designserie A skaber en unik og eksklusiv atmosfære ved hjælp af materialer af høj kvalitet som f.eks. glas, mønstrede laminater eller rustfrit stål.

Design line B

De 31 prædesignede kabiner i designserie B er kendetegnet ved laminater af høj kvalitet og rusfrit stål, og de kan nemt tilpasses til din arkitektur.

Designserie C

Disse rene og neutrale prædesignede kabiner skaber rolige og holdbare miljøer, der nemt kan integreres i bygningens forskellige funktioner. Vælg mellem vægge i rustfrit stål og laminat og en valgfri glasbagvæg.

Find de rigtige mål til din

Få mest muligt ud af pladsen i din bygning, og find de optimale mål til din nye evolution 300-kabine. For nye installationer kan du simpelthen finde de mindst mulige skaktmål for en specifik kabinestørrelse. For moderniseringsprojekter kan du nemt optimere kabinestørrelsen til at passe til en specifik skakt.

Planlæg din evolution 300 nu!

Kontakt din lokale afdeling

Vi leverer omfattende supportservicer til såvel private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder. Årtiers erfaring inden for elevatorteknologi betyder, at du kan stole på vores ekspertise.

Find den nærmeste afdeling nu!