evolution 200 elevator
Høj ydeevne og fleksibilitet

evolution 200 er performanceløsningen til mellemstore erhvervsbygninger, der skal levere en perfekt oplevelse med hensyn til design og bekvemmelighed (kørekomfort).

evolution 200. Ydeevne, der gør din førsteklasses bygning endnu bedre.

100 m

Løftehøjde

2,5 m/s

Maksimumhastighed

2.500 kg

Maksimumkapacitet

Fleksible kabinemål

evolution 200 er den ideelle løsning til erhvervsbygninger med mellemstor trafik og høje krav til design og ydeevne. Takket være dens fleksible mål er den også perfekt til modernisering.

Kompromisløs driftssikkerhed

evolution 200 er udstyret med den nyeste teknologi og leverer kraftig og driftssikker ydeevne til bygninger med mellemstor trafik for at sikre uafbrudt tilgængelighed – et must på erhvervsmæssige anvendelsesområder.

Høj ydeevne og komfort

evolution 200 fungerer kraftfuldt, men meget stille og med lavt vibrationsniveau. En udstigningsområdenøjagtighed på +/- 1 mm sørger for sikker og komfortabel adgang for passagerer.

Uanset, om du vælger standardmål for top og grube eller en version med reducerede mål – evolution 200 er klassens bedste. Ud over de tilgængelige standardkabinemål kan du tilpasse kabinestørrelsen til skakten i 50 mm trin.

Økonomisk og kraftfuld – ikke en selvmodsigelse for evolution 200. Den nyeste thyssenkrupp teknologi (som f.eks. den energieffektive maskine, LED-belysning og smart energihåndtering) bruger mindre energi end andre elevatorer med samme ydeevne.

evolution 200 fungerer meget stille og med lave vibrationsniveauer. Jævn acceleration og deceleration gør elevatoren til en behagelig køreoplevelse.

Vælg et af 66 prædesignede kabineinteriører, som er tilgængelige i A-, B- og C-designserierne, eller skræddersy kabinedesignet til dine behov med vores skræddersyede løsninger. Vælg blandt materialer af høj kvalitet som f.eks. rustfrit stål, laminat eller glasvægge i et bredt udvalg af finishes og farver.

Høj ydeevne, høj effektivitet, lavt energiforbrug og ingen forurenende smøremidler. Som et tilvalg kan du vælge en maskine, der giver mulighed for op til 240 forbindelser eller starter i timen, så det er muligt at håndtere øgede trafikmængder.

Dynamisk gruppekontrol for en gruppe på op til 8 stole. Mulighed for at tilvælge Destination Selection Control, som giver reduceret ventetid og større kapacitet. Overvågning for ydeevneadministration af elevatorerne.

Driftssikker, hurtig og sikker dørbetjening for sideåbnende og midteråbnende døre.

evolution 200 er udviklet og testet af erfarne ingeniører fra thyssenkrupp. Vi garanterer et langtidsholdbart produkt med optimal ydeevne til dine behov.

Design

evolution 200 fås med et fleksibelt udvalg af finishes. Den giver endeløse designmuligheder, så den kan opfylde forventningerne hos selv de mest krævende kunder. Fra funktionalitet til materialer af topkvalitet bliver kabinen ved med at se godt ud i længere tid. evolution 200 fås med designserie A, B eller C såvel som i form af skræddersyede løsninger.

Designserie A

De 24 prædesignede kabiner i Designserie A skaber en unik og eksklusiv atmosfære ved hjælp af materialer af høj kvalitet som f.eks. glas, mønstrede laminater eller rustfrit stål.

Design line B

De 31 prædesignede kabiner i designserie B er kendetegnet ved laminater af høj kvalitet og rusfrit stål, og de kan nemt tilpasses til din arkitektur.

Design din B-designkabine nu!

Designserie C

Disse rene og neutrale prædesignede kabiner skaber rolige og holdbare miljøer, der nemt kan integreres i bygningens forskellige funktioner. Vælg mellem vægge i rustfrit stål og laminat og en valgfri glasbagvæg.

Design din C-designkabine nu!

Find de rigtige mål til din evolution 200

Få mest muligt ud af pladsen i din bygning, og find de optimale mål til din nye evolution 200-kabine. Til nye installationer kan du simpelthen finde de mindst mulige skaktmål for en specifik kabinestørrelse. Til moderniseringsprojekter kan du nemt optimere kabinestørrelsen til at passe til en bestemt skakt.

Planlæg din evolution 200 nu!

Kontakt din lokale afdeling

Vi leverer omfattende supportservicer til såvel private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder. Årtiers erfaring inden for elevatorteknologi betyder, at du kan stole på vores ekspertise.

Find den nærmeste afdeling nu!