evolution 100 elevator
Robust og driftssikker

evolution 100 er vores holdbare løsning, som giver meget for pengene. Forbedrer mindre højhuse og giver forretningsmæssig mening med et hurtigt afkast af investeringen.

evolution 100. Den solide løsning, der hjælper dig med at skabe en veldrevet virksomhed.

60 m

Løftehøjde

1,6 m/s

Maksimumhastighed

1.600 kg

Maksimumkapacitet

Robust og driftssikker

evolution 100 er baseret på gennemafprøvet teknologi og komponenter af høj kvalitet og giver garanti for maksimal tilgængelighed i nye bygninger.

Meget for pengene

Et fremragende forhold mellem pris og ydelse gennem hele produktets livscyklus forbedrer enhver bygning og din bundlinje.

Fremragende komfort under kørslen

Takket være materialer af høj kvalitet og fremragende lydisolering er evolution 100 lydløs i drift og giver en komfortabel kørsel med en udstigningsområdenøjagtighed på +/- 1 mm.

evolution-produktfamilien har været en succes på markedet i over 20 år.

Maksimal pladseffektivitet og minimalt fodaftryk i bygningen takket være de størrelsesoptimerede top- og grubemål samt en kompakt kabine.

Al den kraft, du har brug for til dine lave til mellemstore belastninger. Høj effektivitet, lavt energiforbrug, ingen smøremidler.

Et fremragende forhold mellem pris og ydelse gennem hele produktets livscyklus. Produktholdbarhed, fremragende energieffektivitet og vores enestående service og vedligeholdelse hjælper dig med at øge produktiviteten og holde driftsomkostningerne nede på et minimum.

Vores høje standarder for kvalitet og teknik, gennemafprøvede komponenter og over 20 år på markedet med løbende forbedringer gør evolution ekstremt holdbar og driftssikker – en god beslutning for din virksomhed.

Design

De prædesignede kabiner i C-designserien kombinerer tidløshed, ren og funktionel med robuste materialer, så de passer perfekt til de krav, funktionelle erhvervsbyggerier stiller.

Designserie C

Disse rene og neutrale prædesignede kabiner skaber rolige og holdbare miljøer, der nemt kan integreres i bygningens forskellige funktioner. Vælg mellem vægge i rustfrit stål og laminat og en valgfri glasbagvæg.

Find de rigtige mål til din evolution 100

Få mest muligt ud af pladsen i din bygning, og find de optimale mål til din nye evolution 100-kabine. For nye installationer kan du simpelthen finde de mindst mulige skaktmål for en specifik kabinestørrelse.

Planlæg din evolution 100 nu!

Kontakt din lokale afdeling

Vi leverer omfattende supportservicer til såvel private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder. Årtiers erfaring inden for elevatorteknologi betyder, at du kan stole på vores ekspertise.

Find den nærmeste afdeling nu!