Moderniseringsløsninger

Effektivitet og fleksibilitet på alle trin

Førsteklasses kvalitet har topprioritet. Og det er det, der inspirerer os til tilbyde moderniseringsløsninger til store set alle anvendelser.

Du kan trygt stole på vores ekstraordinære supportområde – fra mindre eftermonteringsprojekter til komplette udskiftningssystemer. Og hvis du vil øge din transportkapacitet, bygger vi også gerne to uafhængige kabiner over hinanden i en enkelt skakt.

Ideelt set starter vores arbejde med en professionel analyse og – sammen med dig – en inspektion af elevatoren. På denne måde kan vores eksperter vurdere situationen på dit område, komme med detaljeret rådgivning om dine moderniseringsmuligheder og tage hensyn til dine individuelle ønsker.

I meget sjældne tilfælde skal hele elevatoren dog udskiftes. På delvise moderniseringer starter løsninger med individuelle komponenter, og hvor der er tale om en komplet udskiftning af system, sørger vi for, at du kan tilpasse løsningen efter bygningens ydre og indre. På denne måde slipper du for støv, bygningsingeniørarbejde elimineres, og du undgår støjende konstruktionsarbejde.

Tredjeparts moderniseringsløsning

Elevatorforbedringer specialdesignet til din ejendom

thyssenkrupp’s nye, modulære moderniseringsløsning kan tilpasses alle eksisterende installationer, uanset komponenttype eller fabrikant.

Vi moderniserer installationenen og forlænger dens levetid, samtidig med, at miljøet og dit budget beskyttes. Vidt og bredt anvendte og afprøvede teknologier samt større fleksibilitet i reservedelslevering udgør det perfekte match for dit moderniseringsprojekt. Garanti for mere pålidelige installationer hvad angår tilgængelighed, kvalitet og ydeevne, herunder fleksibilitet i valget af din vedligeholdelsesudbyder.

Vores ekspertise giver ekstraordinær god service, der sikrer, at selv små foranstaltninger med fokus på opdatering af effektivitet og pålidelighed, optimerer de forbedrede installationer.

Daglige fordele ved moderniseringsløsningen

  • Justerbar vedligeholdelse takket være fleksible komponenter
  • Hurtigt installationsarbejde
  • Uafhængig af den oprindelige fabrikant
  • Nem at tilpasse til den oprindelige fabrikant
  • Skræddersyet til netop din ejendoms behov
  • Forbedret sikkerhed baseret på de højeste industristandarder
  • Miljøvenlig
  • Omkostningseffektiv og af høj kvalitet
  • Optimeret ydeevne sikret via intelligente opgraderinger

Du kan finde detaljerede oplysninger om vores modulære moderniseringsløsning til Schindler Smart og KONE Monospace i databladene i downloadområdet eller kontakt os direkte for at få et tilbud.