Kontrolteknologi

Fremtidssikrede, højtydende systemer sikrer optimal transport

Effektiv, modtagelig, intelligent – med vores nye kontrolteknologi får vi hurtigt og effektivt opdateret dit elevatorsystem.

Produktserien Thyssocontrol Multican (TCM) udgør det perfekte grundlag for at modernisere dit system. Det kraftfulde design med utallige standardfunktioner kan udvides til at medtage brugerspecifikke funktioner. Derudover sikrer en række tilvalg som destinationsvalg, annonceringer, adgangskontrol og kommunikationsenheder, at din elevator følger med – konkret og i overført betydning.

Destination Selection Control (DSC)

Vores Destination Selection Control har så meget mere at byde på end almindelige kontrolenheder. Med et tryk på en enkelt knap registrerer DSC den ønskede transportretning samt passagerens destinationsetage. På baggrund af denne information kan kontrolenheden derefter vælge den meste velegnede elevator fra gruppen.

Annonceringer

Annonceringer sikrer målrettet og uhindret brug. Du kan også forsyne passagerer med andre vigtige oplysninger i kabinen.

Adgangskontrol

Fra simple nøgleafbrydere til avancerede og omfattende løsninger – vi hjælper dig med at integrere eksisterende adgangskontroller eller inkorporere en af løsningerne fra thyssenkrupp.

Kommunikationsenheder

I nødstilfælde er kommunikationsenheder som nødopkald af afgørende betydning. Kommunikationsenheder kan også overføre data til bestemte evalueringer.

Særlige krav

Elevatorkontrolenheder skal fungere korrekt under alle forhold, selv på områder med særlige krav. Elevatorer hos brandvæsen, kontinuerlige elevatorer og elevatorer med særlig eksplosionsbeskyttelse er blot nogle få eksempler.

Interface og kontrolteknologi

Hvis du vil integrere en ny elevatorkontrolenhed i en eksisterende bygning med succes, har du brug for fleksible interfaces. Kun på den måde kan en lang række drivenhedssystemer, dørdrev og andet elevatortilbehør forbindes intelligent. Vi tilbyder fleksible, højeffektive kontrolenheder, som giver optimal ydeevne i kombination med nye eller eksisterende drivenheder.

Frekvensomformer

Vores serie af frekvensomformere (VVVF) med høj omformningsfrekvens har ansvaret for effektivitet og ekstrem jævn drift. Den tilbyder energibesparelser, letter belastningen på nettet med lav startstrøm og står for effektivitet på alle niveauer, særlig i kombination med vores drivenheder.

Systemløsninger

Vores serie af MCM-kontrolenheder tilbyder en systemløsning, der er særligt udviklet til moderniseringsprojekter: Fra MCMx til elektriske elevatorer til MCMh til vores hydrauliske elevatorsystemer.