Betjeningspaneler og skærme

Interaktion og kommunikation for bedre brugervenlighed.

Udformningen af betjeningspaneler og skærme er en del af din elevators udtryk. Optimering på dette område øger ikke kun anvendeligheden - ekstrafunktioner åbner op for helt nye muligheder.

En bred vifte af betjeningspaneler og skærme er til rådighed og kan tilpasses alle dine ønsker. Sammen med det klassiske betjeningspanel i et enkelt og tidløst design, tilbyder vi all-round systemer med nem betjening, informative skærmløsninger og interaktive touch-paneler.

Styring

Etagetryk

Design helt ud til fingerspidserne - og helt ned til de enkelte etagetryk. Du modtager specifikke etagers benævnelse i forhold til netop din bygning. Sammen med tilkald og etagetryk, tilbyder vi flere andre muligheder, såsom VIP-kørsel, særlige opkald, adgangskontrol og hærværkssikrede etagetryk (EN 81-71).

Skærme og touch-paneler

Vi er glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af skærme og touch-paneler, både i og uden for elevatorstolen. DSC (Destination Selection Control) er kort fortalt et styresystem til flere elevatorer, med optimering (mindre ventetid) og energibesparelse i elevatorkørslen. Til vores DSC kan du vælge moderne glaspaneler i mange forskellige designs. Og inde på kabineskærmen kan du give dine passagerer nyttig og underholdende information.

Design og komfort

Dine fordele kort fortalt

  • Fremragende funktionalitet og drift
  • Brugervenlig og intuitiv betjening
  • Holdbare betjeningspaneler i et tidløst og højkvalitets look
  • Betjeningspaneler til valg af destination (DSC)