Særlige krav

Gør dit elevatorsystem til den perfekte ledsager

Med særlige anvendelser følger særlige krav. Krav, der overstiger optimeret komfort på turen og de typiske sikkerhedsstandarder. Uanset om du har brug for en fragtelevator til industri eller en passagerelevator til et plejehjem, sørger vores moderniseringsløsninger for, at systemet passer perfekt til din bygning.

Elevatorer uden forhindringer

Fra enkelte skræddersyede komponenter til handicapvenlige driftsenheder – interiører uden forhindringer bliver i stigende grad mere vigtige. Vi tilbyder indledende rådgivning om transportmuligheder samt en lang række løsningspakker, der dækker alle dine behov.

Beskyttet mod hærværk

Elevatorsystemer i beboelsesejendomme skal beskyttes mod hærværk. Takket være omfattende erfaring på området kan vi tilbyde løsninger, der bevarer systemets udseende.

Brandbeskyttelse

Fra statiske og dynamiske systemer til brandbeskyttelse til røgudsugning til brandsikre komponenter – vi sørger for, at dit system er beskyttet mod brand.

Brandelevatorer

Vil du gerne optimere ydeevnen på din brandelevator? Vi hjælper dig gerne i tæt samarbejde med dine lokale brandbeskyttelsesmyndigheder.

Eksplosionsbeskyttelse

Vi har produceret industrielevatorer i mange år, hvilket gør os til den perfekte partner til elevatorsystemer på eksplosionsbeskyttede områder og på anlæg med kemisk behandling.

Og meget mere ...

Hvis du er på udkig efter den ideelle hældnings- kontinuerlige eller facadeelevator – eller anden type af specialsystem – hjælper vi dog også gerne.