Energieffektivitet

Vær god mod miljøet - og dit budget.

Med vores energibesparende produkter kan du optimere din elevators ydeevne betydeligt på områder som miljøeffektivitet og miljøpåvirkning.

Du kan ofte nøjes med at udskifte enkelte komponenter. Herefter kan systemet fint stå mål med nye og højeffektive installationer.

Højeffektive kontrolenheder

Vores intelligente, højtydende kontrolenheder sikrer optimale ture og energibesparende drift. Deres effektivitet er resultatet af utallige tilvalgsfunktioner, som f.eks. kabinelys, der automatisk slukker eller giver mulighed for at annullere et opkald, hvis der blev trykket på den forkerte knap.

deltaV: Den energieffektive drivenhed

deltaV består af en særdeles effektiv drivenhed uden gear med forskellige rammeløsninger, som kan tilpasses optimalt til det respektive maskinrum. De højeffektive moderne drivenheder uden gear nedsætter energiforbruget dramatisk, og det er ikke nødvendigt at foretage ændringer på den eksisterende bygningsstruktur. Ydermere optimerer thyssenkrupps frekvensomformer komforten på turen og sparer strøm.

Energibesparende LOFT-produkter

thyssenkrupp Elevator UK's miljøinitiativ LOFT tilbyder energibesparede og trendsættende produkter, der bidrager væsentligt til at beskytte klimæt og miljøet for såvel modernisering som nye installationer.