Moderniseringsløsninger

Effektivitet og fleksibilitet på alle trin

Førsteklasses kvalitet har topprioritet. Og det er det, der inspirerer os til tilbyde moderniseringsløsninger til store set alle anvendelser.

Du kan trygt stole på vores ekstraordinære supportområde – fra mindre eftermonteringsprojekter til komplette udskiftningssystemer. Og hvis du vil øge din transportkapacitet, bygger vi også gerne to uafhængige kabiner over hinanden i en enkelt skakt.

Ideelt set starter vores arbejde med en professionel analyse og – sammen med dig – en inspektion af elevatoren. På denne måde kan vores eksperter vurdere situationen på dit område, komme med detaljeret rådgivning om dine moderniseringsmuligheder og tage hensyn til dine individuelle ønsker.

I meget sjældne tilfælde skal hele elevatoren dog udskiftes. På delvise moderniseringer starter løsninger med individuelle komponenter, og hvor der er tale om en komplet udskiftning af system, sørger vi for, at du kan tilpasse løsningen efter bygningens ydre og indre. På denne måde slipper du for støv, bygningsingeniørarbejde elimineres, og du undgår støjende konstruktionsarbejde.